Herman Miller Aeron C / Large

Herman Miller

Aeron C/Large

Aeron Chair C/Large Refurbished

av Herman Miller

Herman

Miller

Aeron C

Kontorsstolen Herman MIller Aeron C/Large är en perfekt kontorsstol för dig som har en längd på mellan 160-198 cm och en vikt på mellan 91-136 kg. Vilken storlek du väljer beror normalt på din längd och vikt. Köp en ny, refurbished eller begagnad Herman Miller Aeron C/Large från 7800:- exkl. moms (Ord. nypris: ca 12 400:- exkl. moms). När du köper en Herman Miller Aeron Refurbished så slipper du dessutom en 2-4 veckors leveranstid, våra kontorsstolar Herman Miller Aeron Refurbished finns i lager för omgående leverans.


Vi säljer en hel del refurbished/begagnad Herman Miller Aeron C kontorsstolar men vår storsäljare är Herman Miller Aeron B, en riktigt bra ergonomiska kontorsstol!

Vi erbjuder även självklart Herman Miller Aeron A som är small varianten som Herman Miller erbjuder, den är aningen mindre och passar utmärkt för personer som är lite kortare och väger mindre än de som passar för Herman Miller Aeron C.


Om Herman Miller Aeron

Kontorsstolen Herman Miller Aeron är en väligenkänd kontorsstolen under 2000-talets tech-era. Dock så är det få som vet att kontorsstolen Aeron har sin grund hos designerna Bill Stumpf och Don Chadwick att skapa möbler för äldre personer. Kontorsstolen Herman Miller Aeron lanserades år 1994 och blev snabbt en hit med sina 1000 USD i inköpskostnad. Aeron fick snabbt mycket uppmärksamhet i bland annat Silicon Valley där kontorsstolen syntes i allt från tidningar till tv-serier.

Herman Miller anlitade Bill Stumpf och Don Chadwick i slutet av 70-talet då företaget ville börja tillverka bättre möbler de äldre då befolkningen snabbt åldrades. Resultatet blev Sarah Chair, en stol som hade stoppad klädsel men med mesh väv istället för en träform. På så sätt formades sittytan bättre beroende på vem som satt i den. Sarah Chair gick inte hem hos Herman Miller, det fanns ingen butik som sålde exklusiva möbler till de äldre och designerna lämnade företaget. Men efter ett tag återupptog Herman Miller kontakten med Stumpf och Chadwick för att ge stolen ett nytt försök, efter 2 års arbete så blev Aeron äntligen klar. Herman Miller oroade sig dock över Aerons ovanliga och märkliga utseende på den tiden, det visade sig att det var en av Aerons största försäljningspunkter, att den var annorlunda! En fabriksnya Herman Miller Aeron rullar av bandet hos fabriken var 17:e sekund!


  • Läderarmstöd
  • Svankstöd/Lumbar pad
  • Posture-Fit
  • Hjul till olika typer av golv
  • Köp Herman Miller Aeron i modeller A, B eller C

Om Herman Miller Inc.


Herman Miller startade sin verksamhet år 1905 under namnet Star Furniture i Zeeland, Michigan.


Välkända möbler:

Aeron Chair

Equa Chair

Noguchi bordet

Marshmallow sofa

Eames Lounge Chair

Serien Action Office


Copyright logo to Herman Miller Inc. its registered trademark logo

BESTÄLL HERMAN MILLER AERON REFURBISHED

AERON.SE

Köp begagnad Herman Miller Aeron Refurbished A/B/C


Herman Miller Aeron Small/Medium/Large är inte begagnad, den är refurbished. Köp Aeron A/B/C med omgående leverans till hela Sverige! AllForSale Sverige AB är Sveriges största leverantör av Aeron Refurbished!


Läs mer våra Herman Miller Aeron A/B/C här på Aeron.se & AllForSale.seSkillnad på refurbished & begagnad Herman Miller Aeron?
Skillnad på svankstöd/lumbar pad & Posture-Fit till Herman Miller Aeron?
Om ägaren till Aeron.se


AllForSale Sverige AB

Sandkilsvägen 1, Åkersberga

SE-184 42


E-mail: hello@aeron.se


Phone: +46 (0) 73 940 99 55


Copyright © AllForSale Sverige AB 2018 All Rights Reserved - Aeron.se ägs inte av Herman Miller Inc. utan är en fristående informationssida om Herman Miller Aeron Refurbished. Herman Miller Inc. logo tillhör dess registrerade trademark företag. Aeron.se skapades med användning av en Herman Miller Aeron B/Medium Refurbished!