Herman Miller Aeron B / Medium

Herman Miller

Aeron B/Medium

Aeron Chair B/Medium Refurbished - STORSÄLJARE

av Herman Miller

Herman

Miller

Aeron B

Kontorsstolen Herman MIller Aeron B/Medium är en utmärkt skrivbordsstol för dig som har en längd på 160-198 cm och väger mellan 63-136 kg. Vilken storlek du väljer beror normalt på din längd och vikt. Köp en ny, refurbished eller begagnad Herman Miller Aeron B/Medium från 7200:- exkl. moms (Ord. nypris: ca 12 400:- exkl. moms). När du köper en Herman Miller Aeron Refurbished så undviker du dessutom en leveranstid på 2-4 veckor, våra Herman Miller Aeron kontorsstolar finns i lager för omgående leverans.


Herman Miller Aeron B är den absolut vanligaste ergonomiska kontorsstolen som säljs bland Aeron-serien A/small B/medium och C/Large. Aeron B är väldig populär då den passar de allra flesta vikt och längd, därför är Herman Miller Aeron så väldigt populär som kontorsstol. Har man väl köpt en Herman Miller Aeron och tycker om den, då är det en livslång arbetskollega som tar hand din rygg och erbjuder en hög ergonomisk sittkomfort.


Måtten som en Herman Miller Aeron B har är ett sittdjup på 43,2 cm, en härlig sitthöjd på 40-55,2 cm. Aeron B har en total bredd från armstöd till armstöd på 67,8 cm. Den totala höjden upp till ryggstödet är 106,7 cm och Herman Miller Aeron B har en sittbredd 51,5 m.


Om Herman Miller Aeron

Kontorsstolen Herman Miller Aeron är en väligenkänd kontorsstolen under 2000-talets tech-era. Dock så är det få som vet att kontorsstolen Aeron har sin grund hos designerna Bill Stumpf och Don Chadwick att skapa möbler för äldre personer. Kontorsstolen Herman Miller Aeron lanserades år 1994 och blev snabbt en hit med sina 1000 USD i inköpskostnad. Aeron fick snabbt mycket uppmärksamhet i bland annat Silicon Valley där kontorsstolen syntes i allt från tidningar till tv-serier.

Herman Miller anlitade Bill Stumpf och Don Chadwick i slutet av 70-talet då företaget ville börja tillverka bättre möbler de äldre då befolkningen snabbt åldrades. Resultatet blev Sarah Chair, en stol som hade stoppad klädsel men med mesh väv istället för en träform. På så sätt formades sittytan bättre beroende på vem som satt i den. Sarah Chair gick inte hem hos Herman Miller, det fanns ingen butik som sålde exklusiva möbler till de äldre och designerna lämnade företaget. Men efter ett tag återupptog Herman Miller kontakten med Stumpf och Chadwick för att ge stolen ett nytt försök, efter 2 års arbete så blev Aeron äntligen klar. Herman Miller oroade sig dock över Aerons ovanliga och märkliga utseende på den tiden, det visade sig att det var en av Aerons största försäljningspunkter, att den var annorlunda! En fabriksnya Herman Miller Aeron rullar av bandet hos fabriken var 17:e sekund! Herman Miller är en ett väldigt "grönt" möbelföretag. Herman Miller arbetar aktivt med att sänka sina utsläpp och tillverka möbler som är fabrikstillverkade möbler som kan återvinnas. Herman Miller Aeron är till hela 94 % återvinningsbar, vilket betyder att den refurbished/begagnad Herman Miller Aeron är bland den grönaste skrivbordsstolen på marknaden!


Hos Aeron.se & AllForSale.se kan du enkelt köpa tillbehör till din refurbished/begagnad Herman Miller Aeron A/small - B/medium - C/Large:


  • Läderarmstöd
  • Svankstöd/Lumbar pad
  • Posture-Fit
  • Hjul till olika typer av golv
  • Köp Herman Miller Aeron i modeller A, B eller C

Om Herman Miller Inc.


Herman Miller startade sin verksamhet år 1905 under namnet Star Furniture i Zeeland, Michigan.


Välkända designmöbler:

Aeron Chair

Equa Chair

Noguchi bordet

Marshmallow sofa

Eames Lounge Chair

Serien Action Office


Copyright logo to Herman Miller Inc. its registered trademark logo

BESTÄLL HERMAN MILLER AERON REFURBISHED

AERON.SE

Köp begagnad Herman Miller Aeron Refurbished A/B/C


Herman Miller Aeron Small/Medium/Large är inte begagnad, den är refurbished. Köp Aeron A/B/C med omgående leverans till hela Sverige! AllForSale Sverige AB är Sveriges största leverantör av Aeron Refurbished!


Läs mer våra Herman Miller Aeron A/B/C här på Aeron.se & AllForSale.seSkillnad på refurbished & begagnad Herman Miller Aeron?
Skillnad på svankstöd/lumbar pad & Posture-Fit till Herman Miller Aeron?
Om ägaren till Aeron.se


AllForSale Sverige AB

Sandkilsvägen 1, Åkersberga

SE-184 42


E-mail: hello@aeron.se


Phone: +46 (0) 73 940 99 55


Copyright © AllForSale Sverige AB 2018 All Rights Reserved - Aeron.se ägs inte av Herman Miller Inc. utan är en fristående informationssida om Herman Miller Aeron Refurbished. Herman Miller Inc. logo tillhör dess registrerade trademark företag. Aeron.se skapades med användning av en Herman Miller Aeron B/Medium Refurbished!